Wordpressutbildningen

Wordpressutbildningen

Lär dig din Youtube-kanal som video kreatör och kommunikatör

Kurs start
21 september - 6 träffar

Sociala medier Inspirera dina målgrupp och du visar fördelarna med din verksamhet.

Kursen vänder sig till dig som vill vidare utveckla din Youtube-kanal och dina digitala kunskap som Youtube redaktör . I den här kursen får du lära dig allt du behöver veta för att komma igång med din kanal. Lär dig hur du framgångsrikt kan använda visuella element på kanalen för att skapa ett enhetligt varumärke som publiken lätt känner igen. Kursen kommer att gå igenom vad du behöver för att skapa innehåll till din kanal och veta om innehållet fungerar. Under kursen kommer vi att arbeta på din Youtube-kanal med anpassning av headers, länkningar grafisk profil, standardinställning för uppladdning av video.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Kursen tar upp:
– Din Youtube-kanal anpassning av headers, länkningar grafisk profil, standardinställning för uppladdning av video.
– Redigering av film med övergångar, musik, voice-over och B-roll med workshop där vi skapar grundfilmer och prövar oss framtill en bra rutin som passar dig och dina förutsättningar.
– Genomgång av mål och manusarbete och vad du bör tänka på när du filmar, redigerar och ljudsätter dina videor. Workshop där vi jobbar med manus för dina scener och ditt mål.
– Rutiner för att underlätta flödet i redigerings- och publiceringsarbetet. Workshop med egen kanal och filmmaterial.
– Genomgång av hur Youtube kan ta hjälp av dina sociala medier. Vi arbetar vidare med ditt material för att ligga före i publiceringen på Youtube med schemalagda publiceringar.
– Använda Analytics på Youtube för att förstå användare flöden, engagemang och värden.

 

Samverkans partners

Folkbildande digitalisering, för att vara relevanta för fler i dag och imorgon!

Utbildade med löpande Certifieringar är nyckeln till hög kvalité på våra utbildningar

Våra kursledare är certifierad inom respektive ämnes certifiering program, Vi vidareutbildas löpande för att kunskaps kvalité på alla kurserna skall vara så nära framkanten av den digitala utvecklingen som möjligt. Utveckling är vår bas, utbildning vår passion och tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan har vi folkbildat cirkeldeltagare från traditionella verksamheter till att möta den digitala framtiden i takt som passar de flesta och resultat som överträffar förväntningarna

Certifierad

Plats och tid

Kurslokaler:  Centralgatan 3, Alvesta endast en kort promenad på cirka 100 m från Alvesta resecentrum.

Start datum och tid enligt ovan specificerad tid.

Kursen omfattar sex träffar.
Vi utgår från kursdeltagarnas grundkunskaper och målsättningar för att diskussioner frågor och funderingar ska komma så nära kursdeltagarnas individuella målsättning. Avsteg eller förändringar i arbetsplanen sker efter behov i samråd med kursdeltagare för att uppnå ett bra resultat av uppsatta mål.

Kallelse samt faktura kommer till angiven adress efter godkänd bokning och spikad kurs start

Välkommen med din bokning

Bokningar

3 200,00kr