Wordpressutbildningen

Wordpressutbildningen

Intensivkurs WordPressgrund distansutbildning

Kurs start
19 maj - 3 träffar

wordpress
Hemsida
webbutik

WordPress utbildning Grundkurs

Skapa en hemsida med webbutik och hantera din webbplats – kursen vänder sig till dig som är aktiv i en förening, har ett företag eller kanske helt enkelt vill skaffa dig en privat egen hemsida, och som har en önskan att lära dig att skapa och hantera en hemsida med webbutik. Och också att få den besökt!

Intensivkurs i WordPress

Intensivkurs i WordPress  vänder sig till dig som är aktiv i en förening, har ett företag eller kanske helt enkelt vill skaffa dig en privat egen hemsida, och som har en önskan att lära dig att skapa och hantera en hemsida. Och också att få den besökt!

Du får lära dig allt det viktiga i processen att skapa en hemsida och att hantera din webbplats. Du får även arbeta med att anpassa din WordPressida med olika teman och inställningar.

Viss datorvana är en fördel för att tillgodo göra sig kursen till fullo

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Intesivkurserna ger en stor mängd kunskap vid varje tillfälle

Du bör avsätta tid mellan träffarna för arbete med dina webb produkter för att få maximal utdelning av kursens innehåll . För dig som har en fysisk butik och webbutik är det möjligt att med din webbutik arbeta för ökad försäljning på nätet och i den fysiska butiken.

Kursen omfattar tre träffar. Vi utgår från kursdeltagarnas grundkunskaper och målsättningar för att diskussioner frågor och funderingar ska komma så nära kursdeltagarnas individuella målsättning. Avsteg eller förändringar i arbetsplanen sker efter behov i samråd med kursdeltagare för att uppnå ett bra resultat av uppsatta mål.

När du vill ha en hemsida som blir besökt

Certifierad

Utbildade med löpande Certifieringar är nyckeln till hög kvalité på våra utbildningar

Våra kursledare är certifierad inom respektive ämnes certifiering program, Vi vidareutbildas löpande för att kunskaps kvalité på alla kurserna skall vara så nära framkanten av den digitala utvecklingen som möjligt. Utveckling är vår bas, utbildning vår passion och tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan har vi folkbildat cirkeldeltagare från traditionella verksamheter till att möta den digitala framtiden i takt som passar de flesta och resultat som överträffar förväntningarna

Plats och tid

Kurslokaler: Distansutbildning i vår kursplattform .

Start datum och tid enligt ovan specificerad tid.

Utbildningen är vid tre tillfällen och tid bör avsättas mellan träffarna för att tillgodogöra sig kurs innehållet så bra som möjligt.

kallelse samt faktura kommer till angiven adress efter godkänd bokning och spikad kurs start

Välkommen med din bokning

Bokningar

3 200,00kr