Wordpressutbildningen

Wordpressutbildningen

Photoshopsutbildning fortsättning Växjö lär dig fotoredigering

Photoshopsutbildning fortsättning Växjö vänder sig till dig som  kan grunden i Photoshop. Vi fördjupar oss i bildbehandling som får dina bilder att sticka ut. Du får lära dig att hantera dina bilder när vi går på djupet med friläggning och färgretuscher. Vi arbetar med egna kompositioner av text och bild samt jobbar med filter.
Har du inga förkunskaper i Photoshop är det en fördel att gå grundkursen för att deltaga i denna fortsättningskurs senare. Egen dator, mus eller ritplatta medtages. Viktigt att datorn är uppdaterad och har Photoshoplicens, vi använder Photoshop 2019. Har du inte redan ett Creative Cloud abonnemang så är det lätt att teckna på Adobe.

Bildredigering med Photoshop ger dig möjligheter!

Fotoredigering med Photoshop tar dina foton till en ny nivå. Resultatet med efterbehandling av fotografierna ger snygga bilder som sticker ut.  Kursen passar även dig som håller på med webbdesign och grafisk design. Vill du ha snygga bilder till en fotobok eller till sociala medier är du välkommen till vår kurs. Studiecirklarna hålls i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Vi startar nya kurser löpande under året i Alvesta, Värnamo och Växjö i små grupper om 4-6 deltagare för att alla ska ha möjlighet att nå cirkelns uppsatta mål.

Retusch med kurva på MediaTrickets Youtubekanal

 

Om bildredigeringscirkeln med MediaTricket

Vi träffas vid fem tillfällen och gör svårare friläggningar, retuscher och collage. Mellan träffarna jobbar du på egen hand med det vi lärt oss vid respektive träff. Cirkeln anpassas för deltagarnas nivå och målsättning.  Kan du inte grunderna så finns möjlighet att börja grundkurs i Photoshop

Photoshop grundkurs

Välkommen med frågor

Välkommen att deltaga i våra kurser. Har du några frågor eller funderingar så maila gärna cici@mediatricket.se vi återkopplar så snart vi har möjlighet. Välkommen med din bokning av Photoshopsutbildning fortsättning Växjö.

Photoshopsutbildning fortsättning Alvesta

Photoshopsutbildning fortsättning Växjö

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.