Wordpressutbildningen

Wordpressutbildningen

WordPress Digitalgrundkurs en Digital liveutbildning – hur du skapar en egen hemsida.

start datum

WordPress Digitalgrundkurs en distans utbildning

Skapa en hemsida med webbutik och hantera din webbplats – kursen vänder sig till dig som är aktiv i en förening, har ett företag eller kanske helt enkelt vill skaffa dig en privat egen hemsida, och som har en önskan att lära dig att skapa och hantera en hemsida med webbutik. Och också att få den besökt!

Kursinnehåll
Du får lära dig allt det viktiga i processen att skapa en hemsida och att hantera din webbplats. Du får även arbeta med att anpassa din hemsida med olika teman och inställningar.

Komplett WordPress-kurs på distans

Du loggar in i vår digitala utbildningsportal varje lördag under 6 veckor och lär dig hur man bygger en hemsida med hjälp av wordpress.

WordPress är idag ett av världens mest populära publiceringssystem för såväl hemsidor som bloggar. Här lär du dig allt du behöver för att bemästra detta fantastiska verktyg. Ta kontroll över din hemsida eller skapa en ny hemsida. vi träffas varje lördag mellan Klockan 10.00 – 13.00 under sex veckor och lär dig hur man bygger en hemsida från grunden. Det är viktigt att avsätta tid mellan träffarna för att du som kursdeltagare skall hinna arbeta med din sida inför nästa träff och få tid på dig att testa allt. Vi ser det som en självklarhet att du själv avgör i vilket tempo du vill göra klart hemsidan. Du har tillgång till support-tid och workshops timmar om du känner behov av extra lektioner under och efter kursens avslut.

Jämför gärna vårt kurspris för 6 veckors full support med våra konkurrenter!
Du kommer märka att vårt koncept har ett av de bästa priserna till den mängd utbildning du erhåller.
Vi folkbildar för beständigt lärande. Och det kommer först när man har tid, tillgång till kunskapsinformation och en kursledare att luta sig mot.
Efter att ha avslutat denna WordPress-kurs kommer du ha en wordpress sida färdig för att flytta till din domän för fortsatt utvecklande.

Kursen innehåller följande:

  • Hur du loggar in och får en överblick
  • Hur du bygger hemsidan efter sökmotorernas normer.
  • WordPress-kursen går igenom samtliga val i menyerna
  • Du lär dig lägga in sidor, inlägg, bilder, länkar, logotype och mycket mer
  • Tips om de bästa WordPress-Plugins som finns
  • Menyhantering
  • Hur du uppdaterar din installation
  • Hur man bygger designen med elementor
  • Du får fullständig kontroll och helhetssyn på WordPress

Förkunskaper
Kursen är en grundkurs – du behöver inga förkunskaper.

Material
Studiematerialet är panelen WordPress-verktyget och din hemsida samt det material gruppen tar fram under träffarna.

Kursledare
Ledare Mikael Bexander, Alvesta är certifierad inom respektive ämnesområde.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill lära dig om WordPress, webbutiker och sociala medier finns ett antal andra kurser du har möjlighet att anmäla dig till.

Bra att veta
Kursen omfattar sex träffar och tid bör avsättas mellan träffarna för att tillgodogöra sig kursinnehållet så bra som möjligt. Kursen utgår från kursdeltagarnas grundkunskaper och målsättningar för att diskussioner frågor och funderingar ska komma så nära kursdeltagarnas individuella målsättning. Avsteg eller förändringar i arbetsplanen sker efter behov i samråd med kursdeltagare för att uppnå ett bra resultat av uppsatta mål.

Bokningar

WordPress grundkurs

2 700,00kr


Seminarium
Quickfix