Hemsida individuell fördjupning – Digital – Live

Dela gärna inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

WordPress fördjupning helgkurs – Denna fördjupningskurs stärker och breddar dina kunskaper i WordPress och besöksresan för din målgrupp. Vi arbetar med texter och bilder för att skapa hemsidor som lockar besökare utifrån ditt mål och besökarens sökning.

Kursinnehåll
Wordpress fördjupning helgkurs – under kursen bygger och hanterar vi din hemsida utifrån dina mål med handledning av kursledare.
• Visualisering av besöksresan till din hemsida.
• Skapar meny strukturer
• GDPR för din hemsida
• Kopplingar till sociala medier
• Individuell typografi för hemsida
• Koppla in Google Serch Console
• Koppla in Google Analytics

Läs mer om kursen på Studieförbundet Vuxenskolan

Förkunskaper
Målgrupp för denna kurs är de som tidigare deltagit WordPress Grund eller kan grunderna och vill vidareutveckla och fördjupa sina kunskaper. Påbyggnadskursen fördjupar kunskaper i WordPress och besöksresan för din målgrupp.

Material
Studiematerialet är din digitala plattform, WordPress-panelen samt det material gruppen tar fram under träffarna.

Kursledare
Ledare Mikael Bexander, Alvesta är certifierad inom respektive ämnesområde.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill lära dig om WordPress, webbutiker och sociala medier finns ett antal andra kurser du har möjlighet att anmäla dig till.

Bra att veta
Kursen omfattar 6 träffar och tid bör avsättas mellan träffarna för att tillgodogöra sig kursinnehållet så bra som möjligt. Kursen utgår från kursdeltagarnas grundkunskaper och målsättningar för att diskussioner frågor och funderingar ska komma så nära kursdeltagarnas individuella målsättning. Avsteg eller förändringar i arbetsplanen sker efter behov i samråd med kursdeltagare för att uppnå ett bra resultat av uppsatta mål.

Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

WordPressutbildningen strävar efter att hålla hög kvalité på kurserna. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Bokningar

3 900,00kr


Prenumerera på Wordpressutbildningens Nyhetsbrev

uppdateringar som utvecklar dig inom digital kommunikation

Läs mera

test