WordPress Webbutik (Helgkurs)

Dela gärna inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

WordPress webbutik helgkurs – Skapa en webbutik och hantera din webbplats, intensivkursen vänder sig till dig som är aktiv i en förening, har ett företag eller kanske helt enkelt vill skaffa dig en egen webbutik och har en önskan att lära dig att skapa och hantera en webbutik. Men också att få den besökt!

Kursinnehåll
Wordpress webbutik helgkurs lär dig allt det viktiga i processen att skapa en webbutik och att hantera din webbplats. Du får även arbeta med att anpassa din webbutik med olika teman och inställningar.

Läs mer om kursen på Studieförbundet Vuxenskolan

Förkunskaper
Kursen är en grundkurs – du behöver inga förkunskaper.

Material
Studiematerialet är panelen WordPress-verktyget och din webbutik samt det material gruppen tar fram under träffarna.

Kursledare
Ledare Mikael Bexander, Alvesta är certifierad inom respektive ämnesområde.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill lära dig om WordPress, webbutiker och sociala medier finns ett antal andra kurser du har möjlighet att anmäla dig till.

Bra att veta
Kursen omfattar tre heldagar (12/9 och 13/9 samt ytterligare en dag som gruppen bestämmer tillsammans) och tid bör avsättas mellan träffarna för att tillgodogöra sig kursinnehållet så bra som möjligt. Kursen utgår från kursdeltagarnas grundkunskaper och målsättningar för att diskussioner frågor och funderingar ska komma så nära kursdeltagarnas individuella målsättning. Avsteg eller förändringar i arbetsplanen sker efter behov i samråd med kursdeltagare för att uppnå ett bra resultat av uppsatta mål.

Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

WordPressutbildningen strävar efter att hålla hög kvalité på kurserna. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Bokningar

3 200,00kr


Prenumerera på Wordpressutbildningens Nyhetsbrev

uppdateringar som utvecklar dig inom digital kommunikation

Läs mera

test